Charles A. Lindbergh

DHS Food from Zaman

Parents,

We’ve got some great news to share! Zaman International will be at Dearborn High on Wednesday from 10-12:00 pm to deliver 250 boxes of food to families that may need them; the boxes feed a family of four for 1-2 weeks. 

Feel free to use the south side of the building where normal breakfast and lunch pickup occurs. 

Thanks Najah Bazzy and Zaman International for their generosity!

Thanks

Mr. Martin

جانب الأهالي الأعزاء

لدينا بعض الأخبار الجيدة لمشاركتكم إياها! ستقوم مؤسسة زمان الدولية بتوزيع ٢٥٠ صندوقًا من الطعام إلى العائلات التي تحتاج إلى المساعدة وذلك في مبنى ثانوية ديربورن هاي بين الساعة ١٠:٠٠ – ١٢:٠٠ من نهار غد الأربعاء ٢ نيسان (آبريل)؛ وستوفر الصناديق الطعام لعائلة من ٤ أشخاص لمدة ١-٢ أسبوع. 

يمكنكم استخدام الجانب الجنوبي من مبنى المدرسة المخصص لاستلام الإفطار والغداء.

شكرا لنجاح بزي ومؤسسة زمان الدولية على مبادرتهم الكريمة!

جزيل الشكر

آدم مارتن، مدير الثانوية