Charles A. Lindbergh

Parent Survey

This survey consists of two questions to collect parent feedback on the possibility to pilot year-round school concept in one or two elementary schools. One of the arguments for year-round schooling is that children will have better knowledge retention versus having too much of a mental break in the summer. School calendar would be extended to include additional four weeks in the summer. Please click on the link to share your feedback: https://goo.gl/forms/vtnCmpKQYcd6Q4jK2

 

يتألف هذا الاستقصاء من سؤالين لجمع آراء أولياء الامور بشأن إمكانية تجريب مفهوم المدرسة على مدار السنة في عدد صغير من المدارس الابتدائية. إحدى فوائد التعليم المدرسي على مدار السنة هي أن الطلاب يحافظون على متابعة التحصيل العلمي خلال الصيف. إذا قمنا بتنفيذ هذه
الخطة سيتم تمديد التقويم المدرسي ليشمل أربعة أسابيع إضافية في الصي
   :يرجى النقر على الرابط لإكمال سؤالين حول مفهوم المدرسة على مدار السنة